Webinar LIVE Gratuit - 12 Decembrie, ora 19:00

Eliberează-te de trecut și bucură-te de iubire în cuplu

Cum să redevii fericită și să te bucuri de o relație de cuplu armonioasă

Devino femeia care se prețuiește!

Descoperă-ți feminitatea autentică și scapă de măști

AFLĂ

Cum să elimini distanța dintre voi și să te simți din nou iubită și fericită în cuplu.

Ce vei învăța la webinar:

Beneficii

Îți crești încrederea în tine și asta influențează direct felul cum te percepi tu pe tine (și cum te percep și ceilalți)

Iți schimbi convingerile limitative și le transformi în convingeri sănătoase care te ajută să ai succes în relație, cariera și să ai un corp sănătos și plin de energie 

VEI AFLA CUM SĂ ÎȚI DEVII PROPRIUL TĂU TERAPEUT și cum să te bazezi pe tine la bine și la greu

VEI ÎNTÂLNI FEMEI MINUNATE și care își doresc să își regăsească stilul autentic de feminitate

Îți menții fără efort energia pozitivă, optimismul, bucuria și starea de bine interioara

  1. Iți imbunatatesti relația de cuplu – comunici cu încredere cu partenerul tau despre nevoile si dorintele tale fără să te mai temi că ești respinsă, judecată sau abandonată

VEI PRIMI UN IMPULS DE MOTIVAȚIE și inspirație pentru a-ți aminti de tine cea autentica, feminină, senzuală și cuceritoare

VEI PUTEA SĂ INTERACȚIONEZI LIVE cu gazda webinarului (Monica Mihai), să adresezi întrebări și să primești răspunsul la provocările din viata ta.

Iți construiești varianta ta autentică de femeie, îți gasești stilul unic, scapi de măști și te arăți exact așa cum ești tu naturală

DESPRE MONICA MIHAI

Sunt terapeut expert in relații de cuplu, Coach în regăsirea feminității (prin metoda AFA), fondatoarea Academiei de Coaching si Feminitate Autentică, autor bestseller de dezvoltare personala pentru femei, cu 6 carti bestseller publicate la Editura Bookzone și vândute în peste 150 000 de exemplare.

Am facut multe cursuri si formari din dorinta de a ma regasi pe mine. 

Asa s-au adaugat in portofoliul cunoasterii mele urmatoarele competente si abilitati terapeutice: Coach acreditat ANC, Hipnoterapeut, NLP practitioner, terapeut Theta Healing, Master Trainer dar….. cel mai mult mă regăsesc în denumirea de ambasador al feminității autentice în relația de cuplu.

Acum 12 ani eram la o răscruce de drumuri și viața mă încerca pe toate planurile. Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional nimic nu imi mergea bine. De la o carieră de inginer în cercetare-dezvoltare în care nu mă regăseam și nu mă simțeam fericită, am pornit pe un drum nou- acela al regăsirii de sine.

Am luat totul de la zero. 

Am fost înșelată, am fost părăsită, mințită, umilită. M-am simtit multi ani greșită ca femeie, insuficientă și incapabilă să țin un bărbat lângă mine.

Am pus multă presiune pe mine, am făcut efort, sacrificii, compromis.

Si supriza mare a fost sa constat că……toate astea NU AU functionat.

Stiu (testat în propria mea viata) tot ce NU funcționează într-o relație.

Mi-a luat 20 de ani și multe formari pana să ajung să ma iubesc pe mine așa cum sunt si sa-mi accept feminitatea autentica. Mi-a trebuit iubire de sine, blândețe si multă empatie pentru femeia care am devenit – si mult curaj si asumare pentru a ma arata lumii așa cum sunt eu de fapt, autentica. 

Si toata cunoasterea mea am pus-o in cartile mele, in Academia de Feminitate Autentica și am creat propria metoda de lucru terapeutic cu femeile (metoda AFA) care îmbină toate instrumentele și resursele de terapie pe care le-am testat in viata mea si in viata femeilor cu care lucrez. 

Tot ce stiu si sunt astazi, iti prezint in Webinarul Live Gratuit. 

Află cum să îți regăsești drumul către tine și cum să începi să trăiești din nou, fericită, echilibrată și bine cu tine!

Ce nu știi însă despre mine

Au fost mulți ani din viața mea în care am plans si mi-a fost foarte greu.

Am dus multe lupte sufletesti singura si a trebuit sa imi inventez o cale prin care sa reusesc.

Pana acolo insa ani multi preferam să îmi iubesc urâtul şi să-l aşez la loc de cinste când frumosul din mine merita din plin toată preţuirea şi admiraţia mea.

M-am comparat cu multe femei fără să o fac la început la modul constructiv şi asta năştea în mine multă frustrare şi invidie că nu sunt ca ele.

Apoi, am descoperit că sunt plină de calităţi şi că toate acele defecte erau doar în mintea mea.

Îți pot arăta cum am făcut eu și îmi doresc ca experiența mea să te inspire și pe tine. Așa cum a făcut-o deja în cele peste 150000 de mii de suflete în care a ajuns deja.

Dacă te inspiră povestea mea sau ești pur și simplu curioasă, înscrie-te la Webinar și vino să-ți arăt cum am făcut eu, pas cu pas, să devin femeia fericită, dorită și admirată de soțul meu. Și cum am ajutat sute de femei să fie fericite și să-și regăsească încrederea în feminitatea lor autentică. 

Vino LA WEBINARul live gratuit DIN 12 decembrie,
ora 19:00

2023 | Autor Monica Mihai