Termeni și condiții

 1. Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.monicamihaiautor.ro

  Site-ul este operat de societatea COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL, persoana juridica romana, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J36/16/2017, avand CUI 36923124, cu sediul social in str. Alunisului nr.6, Tulcea, jud. Tulcea, numar de telefon 0741481166, adresa de email contact.monicamihai@gmail.com, reprezentata de Monica Mihai

  Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea (cursurilor, programelor, produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

  Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

  Drepturi de autor

  Continutul site-ului www.monicamihaiautor.ro  este proprietatea SC COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL.

  Administratorul site-ului garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.monicamihaiautor.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

  Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea SC COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

  Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

  Securitatea datelor personale

  Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor si informatii de tip newsletter (de la care va puteti dezabona in orice moment daca nu sunteti de acord sa primiti in continuare acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor.

  Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

  SC COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la abonare la newsletter.

  www.monicamihaiautor.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor

   

  Politica de livrare (Accesul în platfoma de curs)

  Pretul platit de client pentru produsele digitale din magazin este afisat la fiecare produs, in pagina Magazin a SITE-ului.

  Produsele digitale se transmit doar in format electronic (la adresa de e-mail specificata in comanda, sau pe WhatsApp la numarul de telefon al cumparatorului) sau sub forma de parola si user in email, date de permit logarea si accesarea platformei de curs (sectiunea contul meu), deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru ele se face exclusiv online (prin card) si livrarea produsului (prin acces pe platforma de curs prin user si parola se realizeaza prin email imediat dupa confirmarea platii).

  Produsele digitale prezentate pe site și care pot fi achizitionate/accesate fie individual fie in cadrul platformei de curs dedicate sunt fisiere audio mp3, video mp4 sau fisiere Word sau PDF. Este obligatia si responsabilitatea cumparatorilor sa se asigure ca dispozitivele pe care vor primi produsele cumparate pot descarca aceste fisiere, inainte de a realiza achizitia.

  In masura in care clientul a primit un link de download valid, date de acces in platforma (sectiunea contul meu) in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care SC COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului, precum si datele de acces in platorma de curs nu pot fi retrase odata ce au fost trimise. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

  In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid, date de acces valide in platfoma de curs, pentru fisiere in formatul specificat mai sus.

  Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

  PLATA. FACTURARE

  Prețurile afișate pe site sunt preturile finale, la fiecare produs în parte, includ TVA, conform legislației în vigoare. Plata se poate face online, cu cardul, prin sistemul NETOPIA PAYMENTS, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.
  Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

  Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății produselor/serviciilor comandate.

  Factura fiscală pentru orice comandă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

  Politica de retur

  Pentru că ne dorim clienți mulțumiți vă puteți recupera banii plătiți pentru produsele/serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin, în termen de 5 zile de la data achiziționării produsului, printr-o simplă notificare pe email la contact.monicamihai@gmail.com. ., urmând ca după stornare a se șterge contul de acces la platforma de curs.
  În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

  Clientul beneficiază de un drept de retragere din contract, de 5 zile calendaristice calculat de la data accesarii produsului de catre Client.
  În cazul în care doriți să returnați un produs comandat de pe site, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră prin email la adresa contact.monicamihai@gmail.com. Retragerea implică stergerea contului de acces pe platformă.

  Răspundere și Limitări

  Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

  Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

  Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

  Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

  Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

  Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

  Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

   

  Reclamații

  Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact.monicamihai@gmail.com

  Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

  Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

  Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

  Forța majoră

  Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

  Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.