Politica de livrare

Politica de livrare (Accesul în platfoma de curs)

Pretul platit de client pentru produsele digitale din magazin este afisat la fiecare produs, in pagina Magazin a SITE-ului.

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (la adresa de e-mail specificata in comanda, sau pe WhatsApp la numarul de telefon al cumparatorului) sau sub forma de parola si user in email, date de permit logarea si accesarea platformei de curs (sectiunea contul meu), deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru ele se face exclusiv online (prin card) si livrarea produsului (prin acces pe platforma de curs prin user si parola se realizeaza prin email imediat dupa confirmarea platii).

Produsele digitale prezentate pe site și care pot fi achizitionate/accesate fie individual fie in cadrul platformei de curs dedicate sunt fisiere audio mp3, video mp4 sau fisiere Word sau PDF. Este obligatia si responsabilitatea cumparatorilor sa se asigure ca dispozitivele pe care vor primi produsele cumparate pot descarca aceste fisiere, inainte de a realiza achizitia.

In masura in care clientul a primit un link de download valid, date de acces in platforma (sectiunea contul meu) in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care SC COCHETA EXCLUSIVE EVENTS SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului, precum si datele de acces in platorma de curs nu pot fi retrase odata ce au fost trimise. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid, date de acces valide in platfoma de curs, pentru fisiere in formatul specificat mai sus.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.