Selectează o Pagină

Mulţumesc şi sunt recunoscătoare pentru preţuirea şi gândurile bune cu care m‑au înconjurat cititoarele celor două cărţi semnate de mine,Întoarce‑te la tine când nu mai ştii cine eşti şi Eşti un om frumos! Învaţă să te iubeşti. Datorită lor am continuat să scriu şi să‑mi aştern gândurile în paginile cărţii de faţă care promite să se ridice la nivelul celor două comori.

Mulţumesc Universului şi Dumnezeului meu bun care m‑a înzestrat cu creativitate şi emoţie pură izvorâtă direct din sursa sufletului meu şi care m‑a îndrumat prin lecţii valoroase de viaţă să ofer mai departe şi altor femei ceea ce eu am trăit deja.

Mulţumesc omului meu drag care mă ţine de mână în fiecare zi şi care mă încurajează să merg mai departe în multe momente în care îmi vine să renunţ. Datorită lui, realitatea pe care o trăiesc astăzi are cel mai colorat contur şi cea mai profundă esenţă. Pentru că el a crezut în mine chiar şi atunci când eu nu o mai făceam, astăzi trăiesc alături de el în cel mai frumos prezent din câte îmi putea oferi viaţa.

Mulţumesc părinţilor mei pentru susţinerea necondiţionată şi pentru mândria pe care o poartă în suflete atunci când este vorba despre mine, fata lor. Bucuria din ochii lor mă face să mă simt împlinită pentru că le‑am adus motive de fericire. Şi ştiu că au fost multe.

Mulţumesc echipei care a redactat şi corectat cartea (Violeta Ieremie si Felicia Dragusin), colegilor de la editura Bookzone care mi‑au devenit parte din suflet şi, de asemenea, mulţumesc fiecărui om care, direct sau indirect, mi‑a devenit sursă de inspiraţie, termen de comparaţie sau de motivaţie.

Îmi mulţumesc şi mie, pentru că mi‑am rămas alături necondiţionat şi am crezut că pot deveni tot ce altă dată doar îmi imaginam că pot fi. A meritat din plin!

Facebook Comments