Selectează o Pagină

Buna, draga mea prietena si bine ne regasim.

Aici Monica si am pregatit pentru tine un exercitiu pe care ti-l recomand sa-l faci ori de cate ori ai nevoie sa te conectezi cu tine (cu sinele tau superior). Indiferent daca iti doresti sa gasesti raspunsurile la o intrebare, iti cauti solutii la situatiile cu care te confrunti sau pur si simplu iti doresti sa vorbesti cu tine si sa te eliberezi, acest exercitiu este foarte util si iti aduce rezultate foarte bune.

Nu te mai tin in suspans ci il las mai jos. Dupa ce il vei practica, daca vei considera ca este util si poate ajuta mai multe femei, te-as ruga sa il distribui. Nici nu stii cat bine poate face o vorba buna spusa la momentul potrivit.

Exerciţiu: închipuie-ţi că te afli aproape de finalul vieţii tale şi observă femeia din viitor care eşti atunci. Fericită şi mulţumită, femeia priveşte
către tine. Cum ştii că ea este mulţumită? Te apropii de ea şi îi întinzi mâna. Eşti bucuroasă că o cunoşti, te prezinţi şi pentru că ea a trăit deja ce trăieşti tu, ştie ce va urma şi a reuşit să treacă peste toate provocările şi este fericită, întreab-o ce a făcut concret cu viaţa ei ca să ajungă să se simtă atât de bine. Ce acţiuni a făcut concret? Ce decizii a luat? Ce atitudine a adoptat în a rezolva toate situaţiile? Care este secretul reuşitei ei?

Cere-i un sfat, o recomandare pe care poate să ţi-o dea din punctul acela de viaţă în care se află, ştiind că tu eşti acum în situaţiile pe care ea le-a depăşit cu succes. Mulţumeşte-i pentru timpul acordat, priveşte-o cu recunoştinţă şi simte cum inima ta se umple cu iubire şi cu încredere.

Deschide ochii în cazul în care ai ales să faci exerciţiul cu ochii închişi şi notează toate răspunsurile pe care le-ai primit de la variant ta din viitor. Cum a fost pentru tine această experienţă? Cum te-ai simţit atunci când ai văzut cu ochii tăi ce variantă minunată a ta există în viitor?

Primeşte cu bucurie tot ce ţi-ai oferit şi nu mai lăsa timpul să se aşeze prea mult între voi. Eşti chiar în acest moment pregătită să îţi reiei controlul asupra propriei tale vieţi. Ai toate resursele necesare să reuşeşti.

Daca te ajuta sa impartasesti din constientizarile pe care le-ai avut in urma acestui exercitiu, imi poti scrie in sectiunea Comentarii de sub acest articol sau pe email la adresa contact.monicamihai@gmail.com.

Sunt aici.

Ai incredere in tine!

Prietena ta,

Monica.

Facebook Comments